Välkommen till Hypnos Butiken!


Gillar du att utvecklas och växa? Har du insett vidden av och styrkan i att programmera om ditt undermedvetna? Då har du kommit rätt! Här finns lite att välja på och jag har satt de olika hypnosinspelningarna under olika kategorier. Men du ska veta att alla faktisk är stressreducerande, reglerar ditt nervsystem på ett läkande sätt, bygger självkänsla och ger inre ro. Dock finns det vissa som fokuserar extra på detta om du verkligen behöver!

 När du betalar så häng kvar, du dirigeras till en landningssida där du finner en knapp till hypnosen, de "journal promts" som följer med, samt lite tips för att lyckas på bästa sätt! Spara landningssidan så du har den kvar!

Vi ses på landningssidan!Lugn, självkänsla och inre styrka

Djupavslappning


Här får du slappna av på djupet innan du får rensa ut det du inte vill bära på för att sedan så nya frön för det du verkligen vill!

Journalpromts att

Återhämtning


Har du gett bort för mycket av dig själv? Tappat dina behov? Låg självkänsla? Här får du hämta hem dig själv och kalla tillbaka dina behov och din energi!


Aktivera din inre kraft

Har du tappat bort din väg? Tappat bort din inre styrka och ditt inre ljus? Tappat tilliten till ditt inre? Håller du dig själv tillbaka? Här får du öka ditt lugn, skapa mer tillit till dig själv och påminna ditt inre om den bästa versionen av dig själv och hur du vill leva! 

Boosta din självkänsla

Här får du vandra till en plats där du får minnas vem du är! Fylla på och fylla upp. Jag kommer att påminna dig om det du glömt att du är! Den du föddes till att vara! Är du redo för en riktig kraftboost så är detta hypnosen för dig!


Ändra beteenden

Släpp onödiga tankar


Här får du hjälp att släppa på onödiga tankar som inte hjälper dig att skapa det liv du vill ha eller må så som du vill må. På köpet får du ökat inre lugn och energi!

  

Landa i kroppen

 Har du en kropp med mycket spänningar och kanske smärta? Har du svårt att förstå din kropps signaler?  Här får du hjälp att landa i kroppen och inse fördelarna med att släppa taget om sådant du bär i kroppen så att du åter har en lugn och trygg boning!

Positivare liv

Här får du minnas och aktivera allt det goda du redan upplevt i livet för att kunna skapa mer av det i din framtid. Inspelningen tar dig genom tre nivåer av positivitet där både mina suggestioner och tonerna i bakrundsmusiken hjälper dig att skifta fokus.

Gränser

Dina gränser talar om vem du är. Utan gränser blir du luddig och otydlig för omgivningen. Utan gränser blir det svårt att ta för sig och hålla det som är bra kvar. Här ändrar vi på det!
Boosta din inre utveckling

Fri att växa


Här får du en skjuts framåt, oavsett vilken utveckling du befinner dig i! Den här hypnosen maximerar dig där du är, ger dig tillåtelse att växa mer än du tror är möjligt och öppnar dörrar till att se nya vägar!

 

Drömliv


Vad skulle hända om du såg på ditt drömliv med lika stor självklarhet som om det redan existerade? Jo, ditt undermedvetna skulle justera det som behöver justeras för att det ska kunna ske. Det är vad vi tar i tu med under den här hypnosen!

Hjärtat 

Hjärtats intelligens föregår hjärnans. Genom att skapa hjärtkoherens kan du förändra utgångsläget på det mesta i livet. Utan förankring i hjärtat så blir vi kontrollerande och tappar vår inre kompass. Är du redo att resa ner från kontrolltornet och landa ihjärtats rum?

Tillit

Vad skulle hända om du kunde minska din kontroll och leva med mer tillit? Hur skulle livet kunna öppna sig för dig om du insåg att det mesta som sker, sker FÖR dig?  Att ditt inre guidar dig till den bästa vägen om du bara slutar att vara i rädsla och kontroll?


Spirituella och energetiska

Gaia

Följ med till den gamla urskogen och möt den moder som håller dig liv efter liv. Ta emot hennes kärlek och helande energi.  Lämna över det som känns övermäktigt och ta emot ny energi/information!
Aktivering av hjärtchakrat!
Fire cleansing

Följ med till den renande elden och släpp taget om det du inte vill bära på eller leva med. När detta är gjort så boostas du med positiva nya tankar och känslor som hjälper dig att gå åt ett mer konstruktivt håll i livet!
Aktivering av halschakrat och tredje ögat!

Soultribe

Vi har en jordisk familj och vi har en själslig. Ta del av din Soultribe och finn mod, stöd och kärlek. Öppna upp för att också kunna möta några från din Soultribe i detta livet eller inse vilka som faktiskt redan ingår i denna. Och vilka bistår dig om än i själslig form?
Aktivering av baschakrat!


Attraktionshypnos

Den här hypnosen sätter dig i kontakt med lagen om vibration och attraktion. Ta draghjälp genom att så frön av överflöd i ditt undermedvetna så att det börjar kännas självklart för dig. En dag är du där!
Aktivering av soclarplexus och kronchakrat!