Det är jag som är Lovisa!

Jag bor i Karlstad med min man Christian och våra tre söner Samuel, Hannes och Ian. Vi har också en hund och två katter ( en orm, en hamster och en bunt hönor) Livet är inte alltid lätt men med lite distans, inre förankring och goda strategier blir det åtminstone lättare när hela havet stormar, som det alltid gör då och då i livet. Nu för tiden hissar jag hellre segel än försöker ro mig ur stormen.

2000 startade jag mitt företag "Lovisa Månson Personlig Expansion". Min mor Anita Månson, redan yrkesverksam i branchen sedan flera år, startade HelhetsCentrat 2002. När min mor gick i pension 2016 tog jag över HelhetsCentrat och gjorde om det till ett aktiebolag, som jag driver vidare i samma holistisk anda.


Jag är levnadsglad som person och älskar att utforska och upptäcka livets alla vinklar och vrår. Jag började min personliga resa tidigt och startade mitt företag då jag var 20 år.  Man kan väl säga att det var ett intresse som senare blev ett kall. Under åren har jag plockat fler och fler utbildningar och jag tröttnar nog aldrig på mitt yrke som som får mig att vara i personlig expansion hela tiden! Jag känner mig ödmjuk som får följa mina klinter längs deras inre stigar som leder både till skrämmande trakter, sorgsna landskap och karga öknar, som under deras resa förvandlas till frodiga dalar, blomstrande ängar och vackra  stränder. Jag vill betona att det inte är jag som hjälper dem till balans eller helande. Jag är den som hejar på när de vill ge upp,  pekar på de dörrar de kanske missar att öppna, visar dem kompassen när de gått vilse eller erbjuder energi när de behöver återhämtning. Men det är mina modiga klienter som gör jobbet och finner guldet vid resans slut. Ni är helt fantastiska! Tack för att jag får följa er!

Mina kompetenser

 

Kontakt

Du finner mig och HelhetsCentrat på Ulvsbygatan 22 i Karlstad.
Bokning sker via Boka Direkt.
Vill du ställa frågor når du mig lättast via hc@lovisamanson.se eller via min mobil/sms:

0703-376255.
Jag har svårt att svara då telefonen står i "stör ej" under mina kundmöten.
Varmt välkomen!