Vad behöver du?

Hos mig kan du få hjälp med det mesta som handlar om att släppa gamla automatiserade programmeringar och paradigm från det förgångna och att skapa nya utifrån vad du vill ha och behöver. Känner du att det finns något inom dig som ligger bortanför din kontroll eller att du inte är den du vet att skulle kunna vara, då har du komit rätt!

  Oro & ångest
  Låg självkänsla & självförtroende
  Svårt att sova
  Stress
  Vem är jag?
  Gränser
  Sorg & Ledsenhet
  Öka intuitionen & den inre vägledningen
  Våga komma nära
  Rädslor & fobier
  Skuld & skam
  Prestation
  Fattigdomstänk
  m.m.

(Om du har eller har haft psykisk sjukdom eller lider av personlighetsstörning får jag be dig rådgöra med din kontakt inom psykiatrin för godkännande och intyg om ev samarbete.)

Låt oss arbeta tillsammans!


Enskilt eller via zoom

Oavsett varför du söker dig till mig, så kommer du att få min fulla uppmärksamhet. Under din tid i process hos mig är det Du som är viktig! Om du är villig att ägna tid och engagemang och om du kan ha tillit till mig och processen så kommer du att få utdelning. Det är viktigt att du har kontroll över din väg till hälsa samt att du är delaktig i vägen dit.

Vad kan jag erbjuda Dig ur min verktygslåda?

Hypnoanalys, HypnoCoaching och NLP

Hos mig får du du arbeta i hypnos! Hypnos/Trance/Meditativ medvetenhet. Tre olika benämningar för ett förändrat medvetandetillstånd som kännetecknas av djup avslappning med en samtidig skärpt koncentration. I denna avslappning och detta lugn kommer man förbi det logiska och ofta kritiska tänkandet. Hypnos är ett förhöjt medvetandetillstånd! All hypnos är självhypnos och ett naturligt tillstånd som du är i varje dag. T ex strax innan du somnar in och strax innan du vaknar upp.  

Hypnos är alltså ingen sömn och man kan heller inte bli manipulerad då man är medveten hela tiden. Oavsett vad du vill förändra på insidan så är hypnos det bästa verktyget eftersom du i hypnos snabbt kan lösa upp olika blockeringar och frigöra din unika potential! Hypnos är alltså ingen terapi i sig själv, utan ett tillstånd som underlättar och snabbar på all terapi och coaching avsevärt!
EmotionCode, BodyCode™ & Healing

 
Energin vid energiterpi är den universella energin, bioenergin, har elektriska och magnetiska egenskaper som vetenskapligt kan mätas och förklaras med fysikens Amperes lag som beskriver det magnetfält som alstras av en elektrisk ström. ”När  elektricitet strömmar genom ledare, oavsett om det är ledningar eller levande vävnad, produceras ett magnetfält i det omgivande utrymmet” Eftersom levande vävnad leder elektricitet så skapas ett magnetiskt fält runt kroppen- biomagnetfältet- auran!  

Forskning har visat att pulsen från detta magnetiska fält återskapar balansen genom att påminna mottagarens kropp om hur det ”ska” vara. Mottagarens kropp börjar genast att sträva tillbaka till den frekvens som en gång var. Det här är ett sätt att hjälpa kroppen till självläkning och ett underbart komplement till den traditionella vården. Precis som vår fysiska kropp kan hålla fel vibrationer kan vår mentala och känslomässiga kropp det också. Vid all healing balanseras hela människan. En energi behandling justerar  och balanserar alltså  både kropp, känslor och tankar. Man kan säga att man loggas in på den man är bortanför alla roller man spelar i vardagen. * Här kan du läsa mer om forskning!
 

Intuitive SoulCoaching

För den spirituella! När hjulen snurrar på för fort med vardagsbestyr och olika val så försvinner ibland kontakten med din inre visa röst. Din magkänsla och din intuition kan grumlas och det blir svårare att se den enklaste vägen till din vision om livet. Då kan du behöva "skala av" intryck som påverkar dig genom det ökade tankebruset, nedärvd oro eller andras tankar och åsikter. Innerst inne vet du alltid vad som är rätt för dig, men ibland kan man behöva ett annat perspektiv! Under den här soulcoachingen fokuserar vi på själens önskan i ett högre perspektiv så att du kan skifta fokus från att leva "utifrån och in" till att leva "inifrån och ut".

Ända sedan jag var liten har jag haft en djup insikt och förståelse om själsliga samband i livet. Jag kallar mig "superintuitiv" och är utbildad i mediumskap. Låt mig vara den  som kan lyssna ”förbi” problematiken och förmedla möjligheter, resurser och vägar du kanske inte kan se just nu, men som du förmodligen känt på dig någon stans djupt där inne.