Att utvecklas i grupp är fantastiskt!

Jag erbjuder olika kurser, utvecklingsgrupper, workshops och större utbildningar! I grupp får man ytterligare en dimension till utveckling, utöver det själva kursen levererar. Dels delar man kunskap med de andra kursdeltagarna och dels speglar man upp och väcker till liv slumrande sidor och aspekter av sig själv, när man är i kontakt med andra!

(Om du har eller har haft psykisk sjukdom eller lider av personlighetsstörning får jag be dig rådgöra med din kontakt inom psykiatrin för godkännande och intyg om ev samarbete.)

Holistisk samtalspartner

Oavsett om du redan arbetar med människor eller om du är på väg att beträda ny mark så kan du lära dig att bemästra:

 • •Hypnoterpi/Hypnoanalys
 • •Coachande samtal
 • •Medberoende
 • •Självutveckling
 

Utvecklingsgrupp, Det stora lyftet

För dig som vill bli mer trygg, självsäker och växa in i det som är du! Har du varit utbränd? Dras du med låg självkänsla? Vill du bli bättre på att sätta gränser? Vill du våga förverkliga dina mål och drömmar? Då ska du klicka dig vidare!

Intuitive SoulCoach

Är du redo att växa som själslig varelse? Känner du en längtan efter att vara mer Soulful? Gillar du meditation, tankar kring vad det finns för mening med det som sker och kanske ibland bara vet saker om dina medmänniskor? Då ska du klicka dig vidare!Reiki

Reiki är godkänd som rehabiliterande friskvård av Skatteverket. Det innebär att om du har ”friskvårdspeng” på jobbet kan du använda den till Reikibehandlingar.  Har du funderat på att ta klivet och utbilda dig i Reiki? Det är dags, den nya tiden är här!
Läs mer!

Meditationskurs, Andlighetens Hus

Oavsett var du är i din inre utveckling så är det här kursen för dig som gillar att få redskap att slipa den juvel som är du! Bygger på min bok: AndlighetensHus!Min kursgård Vackeråsen

Jag har en liten kursgård i Norra Värmland. Där erbjuder Naturpsykologiska workshops, retreater för de som längtar efter meditation och vandringar i naturskön miljö samt läkande dagar för utmattade och...Ja, här är det alltid något på gång! Jag skräddar syr också för grupper!

  2021
  23-24/10 Reiki 1 & 2  
  20/11 Regressionsdag  

  2022
  12-13/2 Intuitive SoulCoachsteg 1
  19-20/3 Intuitive SoulCoachsteg 2
  29-30/4 Intuitive SoulCoach steg 3
  28-29/5 Intuitive SoulCoach steg 4

  7-8/5 Holistisk Samtalspartner 1
  11-12/6 Holistisk Samtalspartner 2
  27-28/8 Holistisk Samtalspartner 3
  24-25/9 Holistisk Samtalspartner 4

  30/6-3/7 Back to the roots 4 dagar